Bezoekadres: Muurhuizen 165, 3811 EG Amersfoort

Bereikbaarheid en parkeren van de auto

Ons kantoor ligt in het autoluwe deel van de binnenstad. Dit deel van de binnenstad is alleen met ontheffing voor auto’s toegankelijk. Met camera’s wordt de toegang tot deze zone gecontroleerd. Wanneer u ons kantoor met de auto wilt bezoeken, kunt u de auto parkeren in een van de parkeergarages rondom de binnenstad. Parkeergarage Flintplein Amersfoort is de dichtstbijzijnde mogelijkheid.

Verder hebben wij achter ons kantoor op eigen terrein 4 parkeerplaatsen tot onze beschikking. Wanneer u tijdens uw bezoek gebruik wilt maken van een parkeerplek, vragen wij u om dit vooraf aan te geven. Een van onze medewerkers kan u dan aanmelden. Zonder aanmelding riskeert u een boete. In het autoluwe deel van de binnenstad zijn geen openbare parkeerplaatsen, u kunt dus alleen parkeren in de parkeergarages rondom het centrum of bij ons achter kantoor.

Route naar ons kantoor

Wanneer u door een van onze medewerkers bent aangemeld, heeft u ontheffing om door de autoluwe zone naar de parkeerplaats van ons kantoor te rijden.

Vanaf de Hogeweg kunt u rechtsaf de Flierbeeksingel oprijden. Bij de rotonde met de Stier rijdt u linksaf de Kamp op. Vanaf de kruising met de Grote Sint Jansstraat en de Coninckstraat bevindt u zich in de autoluwe zone. U rijdt de Kamp uit tot u bij de stadspoort komt. Hier rijdt u onderdoor en gaat u de eerste straat rechts, Muurhuizen. Na ongeveer 50m bevindt ons kantoor zich aan de rechterzijde.

De parkeerplaatsen zijn bereikbaar via de poort aan de oostzijde van ons kantoor (tussen Muurhuizen 155 en 159; direct na de witte huisjes). Let op bij insteken: de poort is vrij smal!

Locatie